Головна » Блог » ТАЄМНИЙ СПОНСОР «СЛУГИ НАРОДУ»

ТАЄМНИЙ СПОНСОР «СЛУГИ НАРОДУ»

Ділові оборудки Вадима Слюсарева

Коли Зеленський бикував на Саміті НАТО і коли Байден і Уоллес ставили на місце цього носія криворізької школи дипломатії, він напевно не розумів одного: якщо західні політики та спецслужби мовчать поки про зловживання його людей — то це не тому, що Зе такий фартовий і йому все можна і все схавають, тому що всі йому винні, бо він — найвидатніший лідер сучасності.

Ні, західні еліти не хочуть, щоби інформація про ступінь корумпованості та просякнутості ворожою агентурою оточення українського очільника поки що виходила назовні. Бо це може спровокувати не бажання західного платника податків підтримувати Україну.

А Україна має виграти, сорі за цинізм, не тільки тому, що вона така крута. А тому, що поставити на місце рашку життєво необхідно для західного світу. Тим більше — нашими руками. Але при цьому, ця інформація накопичується. І іноді вона починає вихлюпуватися в ЗМІ.

 

От наприклад, BIHUS.Info повідомляє, що особистий друг Зеленського та спонсор “Слуг народу” Вадим Слюсарєвкупив нерухомість у Ніцці з партнеркою, яка веде бізнес в окупованому Криму.

Нагадаємо, це той самий діяч, який за пару днів до широкомасштабного вторгнення виїхав через Харківську область, де на кордоні вже стояли російські танки, до росії. За декілька місяців йому вистачило нахабності повернувся до України, перед тим відвідавши Європу. За час війни він, зокрема, переофоромив на себе бізнес, який належав оточенню колишнього прем’єра Азарова та проросійського політика Мураєва.

Співрозмовники видання у “Слузі народу” не змогли повідомити, чи вийшов він з президентської партії. Однак сумніватися в тому, що цей персонаж, не дивлячись на вояж у рашку підчас війни, повернувся з особистого благословіння Банкової, якось не випадає.

Думаю, таких розслідувань буде ставати все більше і більше. Бо хтось на Банковій настільки оборзів, що вирішив, що може ламати через коліно тих, хто йому дає гроші і зброю. А самому — не виконувати свої обіцянки та ніяк не заважати своєму оточенню ці гроші “опрацьовувати”. І класти з прибором на вимоги позбутися російської агентури та коруціонерів у своєму оточенні.

Що ж, не розуміє по-хорошому — буде по поганому. Захід це вміє.

Правда, не розумію, на що цей діяч розраховує, маючи стільки зашквару за собою і перебуваючи в повній залежності від того-таки Заходу. Невже нашіптування єрмака мають силу повного вимкнення розуму як такого?