Головна » Поліція » 19-річний РІРѕРґС–Р№ BMW Р·Р±РёРІ жінку РЅР° переході столичного Печерська

19-річний водій BMW збив жінку на переході столичного Печерська

19-річний водій BMW збив жінку на переході столичного Печерська

Правоохоронці затримали РІРѕРґС–СЏ “БМВ”, що РЅР° Печерську РІ Києві Р·Р±РёРІ жінку РЅР° пішохідному переході, Р№РѕРјСѓ повідомили РїСЂРѕ РїС–РґРѕР·СЂСѓ.

Джерело: столична поліція, Київська міська прокуратура

Деталі: Близько 13:30 1 травня до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Печерському районі, в якій постраждала жінка. На місце події виїжджали слідчі з розслідування ДТП главку поліції.

Реклама:

Встановлено, що 19-річний керманич автомобіля “BMW X3” РЅР° вулиці РљРЅСЏР·С–РІ Острозьких Р· перевищенням максимально дозволеної швидкості виїхав РЅР° СЃРјСѓРіСѓ зустрічного СЂСѓС…Сѓ та допустив наїзд РЅР° 37-річну місцеву мешканку, СЏРєР° перетинала РґРѕСЂРѕРіСѓ РЅР° нерегульованому пішохідному переході. Р–С–РЅРєСѓ шпиталізували Р· тяжкими травмами внутрішніх органів та численними тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці перевірили РІРѕРґС–СЏ РЅР° стан СЃРї’СЏРЅС–РЅРЅСЏ, прилад “Драгер” показав що РІС–РЅ тверезий.

Винуватця аварії слідчі затримали та повідомили йому про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.