Головна » Війна » Р РѕСЃС–СЏ хоче набрати Р·Р° контрактом 400 тисяч РІС–Р№СЃСЊРєРѕРІРёС… цього СЂРѕРєСѓ − британська СЂРѕР·РІС–РґРєР°

Р РѕСЃС–СЏ хоче набрати Р·Р° контрактом 400 тисяч РІС–Р№СЃСЊРєРѕРІРёС… цього СЂРѕРєСѓ − британська СЂРѕР·РІС–РґРєР°

Р РѕСЃС–СЏ хоче набрати Р·Р° контрактом 400 тисяч РІС–Р№СЃСЊРєРѕРІРёС… цього СЂРѕРєСѓ − британська СЂРѕР·РІС–РґРєР°

Р РѕСЃС–СЏ має намір набрати близько 400 тисяч військовослужбовців Р·Р° контрактом Сѓ 2024 році − це необхідно для підтримки С—С— СЃРёР» РІ Україні, СЏРєС– зазнали величезних втрат, повідомляє СЂРѕР·РІС–РґРєР° Великої Британії.

Джерело: “Європейська правда” Р· посиланням РЅР° РЅРѕРІРёР№ розвідувальний огляд британського РњС–РЅРѕР±РѕСЂРѕРЅРё

Дослівно СЂРѕР·РІС–РґРєР°: “Це також необхідно для реалізації оголошених планів щодо збільшення чисельності Р·Р±СЂРѕР№РЅРёС… СЃРёР» РґРѕ 1,32 мільйона цього СЂРѕРєСѓ та РґРѕ 1,5 мільйона РІ подальшому”.

Реклама:

Деталі: Також розвідка нагадує, що Росія продовжує призивати солдатів навесні та восени. Зокрема, цієї весни планує призвати близько 150 тисяч солдатів у віці від 18 до 30 років, як це було і раніше.

Повідомляється, що ці призовники служитимуть 12 місяців у всіх видах збройних сил РФ, але наразі не задіяні в бойових діях на території України.

Аналітики додають, що призовники служать у гарнізонах по всій РФ, і в сухопутних частинах вони, як правило, формують батальйон окремо від батальйонів, укомплектованих солдатами контрактної служби.

Р РѕР·РІС–РґРєР° зауважує, що деякі солдати-строковики, Р№РјРѕРІС–СЂРЅРѕ, служать РІ Р РѕСЃС–С— РЅР° території, прилеглій РґРѕ РєРѕСЂРґРѕРЅСѓ Р· Україною − Сѓ підрозділах, що забезпечують РїСЂРёРєРѕСЂРґРѕРЅРЅСѓ безпеку.

Втім, додають у Міноборони Великої Британії, на солдатів строкової служби зазвичай чиниться тиск, щоб вони вступили на службу за контрактом.

“Р РѕСЃС–Р№СЃСЊРєР° влада, Р№РјРѕРІС–СЂРЅРѕ, РЅРµ бажає ризикувати Р±РѕР№РѕРІРёРјРё втратами серед солдатів-строковиків, що, Р№РјРѕРІС–СЂРЅРѕ, С” непопулярним. Втрати серед солдатів-добровольців сприймаються суспільством більш толерантно”, – зазначає СЂРѕР·РІС–РґРєР°.

Передісторія:

  • Раніше СЂРѕР·РІС–РґРєР° Британії зауважила, що середньодобові втрати СЂРѕСЃС–Р№СЃСЊРєРёС… РІС–Р№СЃСЊРє РЅР° полі Р±РѕСЋ РІ Україні скоротилися протягом березня. 
  • Водночас оцінка Північноатлантичного альянсу полягає РІ тому, що СЂРѕСЃС–Р№СЃСЊРєРёР№ правитель Владімір Путін нара糠намагатиметься відтягувати РѕРіРѕР»РѕС€РµРЅРЅСЏ чергової хвилі мобілізації.
  • Раніше СЂРѕР·РІС–РґРєР° Великої Британії висловила РґСѓРјРєСѓ, що збільшення числа нападів РЅР° військкомати С– РїРѕРґС–Р±РЅС– установи РІ Р РѕСЃС–С— може свідчити РїСЂРѕ недовіру РґРѕ РѕР±С–цянки лідера Р Р¤ Володимира Путіна РЅРµ проводити РЅРѕРІСѓ хвилю мобілізації.