Головна » Новини » Україна потребує сучасного законодавства про працю – Президент

Україна потребує сучасного законодавства про працю – Президент

Україна має бути серед світових економічних лідерів, і вкрай нагальним є створення в країні сучасного законодавства про працю.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час виступу у Верховній Раді з нагоди Дня Конституції, передає кореспондент Укрінформу.

“Захищати бізнес так само важливо, як захищати працівника і працю. Щоб зробити реальністю показники добробуту та розвитку економіки, які є мрією, Україна перемоги має бути країною бізнесу та країною праці. Так само, як зараз мільйони наших людей у єдності воюють і працюють заради нашої перемоги, ми маємо після перемоги у єдності працювати заради того, щоб Україна була серед світових економічних лідерів”, – заявив глава держави.

За його словами, економічне лідерство дає безпеку. Кожен, хто створює нові робочі місця, створює основу для економічного лідерства України.

“Україна перемоги захищатиме можливість кожної людини працювати стільки і так, як людина сама забажає. Ми потребуємо осучаснення законодавства про працю”, – наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна через розв’язану Росією війну втратила 3,5 мільйона робочих місць, понад 4,5 мільйона людей виїхали за кордон.

©buzztagz.com