Головна » Блог » Колишній “слуга” Слюсарєв за час війни став власником низки фірм – ЗМІ

Колишній “слуга” Слюсарєв за час війни став власником низки фірм – ЗМІ

Підприємець Вадим Слюсарєв, який раніше входив у партію “Слуга народу” і перед вторгненням поїхав до РФ, за час повномасштабної війни став співвласником компанії у Франції, а також засвітився у компанії в США.

Видання називає підприємця “слугою”, хоча у 2021 році в харківському осередку “Слуги народу”, коли його пропонували до політради партії, він не став її членом. Джерела Bihus.Info стверджують, що Вадим Слюсарєв поїхав у РФ 18 лютого 2022 року, тобто напередодні повномасштабного вторгнення Росії, та повернувся в Україну у травні минулого року. За даними видання, у Слюсарєва у Криму живуть батьки, а його бізнес-партнерка Людмила Польовик має там готель. Польовик у минулому була співвласницею двох українських фірм, якими пізніше почав володіти Вадим Слюсарєв. Bihus.Info повідомляє, що в червні 2022 року харків’яни Вадим Слюсарєв і Людмила Польовик придбали французьку компанію SCI GOODWIN, яка володіє нерухомістю в Ніцці, у комплексі CARRE RUBIS (раніше ця компанія належала росіянам Світлані й Павлу Поповим). Також у червні минулого року Слюсарєв відкрив у Будапешті компанію EXPRESSVS-LOGISTIK Kft. Саме ця фірма згодом вивезла частину виробничих потужностей заводу “Рапід” із Харкова до Угорщини. Завод переписали спершу на адвокатку Вадима Слюсарєва Олену Бардіну, а потім – на нього самого. У компанії Слюсарєва заявили про релокацію заводу з зони бойових дій.

Окрім вищезгаданого, торік Слюсарєв став учасником нової компанії у штаті Флорида, а місцем реєстрації вказав апартаменти на березі Атлантичного океану. Цікаво, що апартаменти у хмарочосі “Beach Club Hallandale” своїм місцем проживання у США одночасно зі Слюсарєвим вказав брат народного депутата від “слуг” Андрія Одарченка Дмитро. Слюсарєв засвітився в американській компанії OS BONITA 201 LLC, створеній у вересні 2022 року, а брат нардепа Одарченка – в американській фірмі CYBERPORT SOLUTION LLC, заснованій у січні 2023 року. Обидві фірми зареєстровані в тих самих апартаментах (номер 4304 за адресою S. OCEAN DRIVE HALLANDALE BEACH, FL).