Головна » Блог » Депутат зі “Слуг народу” придбав нерухомість в Ніцці

Депутат зі “Слуг народу” придбав нерухомість в Ніцці

Депутат зі “Слуги народу” Вадим Слюсарєв влітку 2022 року придбав французьку компанію, яка володіє нерухомістю в Ніцці.

Йому допомагала партнерка Людмила Польовик, яка веде готельний бізнес в Криму і сплачує податки росіянам, йдеться в розслідуванні Bihus.info.

Французька компанія Sci Goodwin раніше належала росіянам Світлані та Павлу Поповим.

Компанія володіє квадратними метрами у комплексі “Carre Rubis” у Ніцці, за адресою: 64 Avenue de la Lanterne. За даними французьких держорганів, фірма кілька років тому придбала там кілька квартир і паркомісць.

У 2017 році Польовик брала участь у державних закупівлях РФ – продавала послуги поселення в готелі Blumarin бюджетній установі РФ за рублі. Її підпис на тому контракті збігається з підписом на документах про купівлю французької компанії, який стоїть поруч із підписом Слюсарєва.

Напередодні повномасштабної агресії РФ проти України Слюсарєв їздив в Росію.

Як стверджують джерела Bihus.Info, після того виїзду Слюсарєв повернувся в Україну у травні 2022-го.

На запитання, чи є Слюсарєв досі членом партії “Слуга народу”, голова Харківського обласного осередку партії і давній знайомий Слюсарєва народний депутат Павло Сушко повідомив, що його осередок не володіє запитуваною інформацією. Хоча саме в цьому регіональному партійному осередку Слюсарєв раніше був членом ради.

Адвокатка Слюсарєва це питання проігнорувала. Замість відповіді на нього Олена Бардіна зазначила, що Слюсарєв не є членом керівного органу партії – політради, куди його обрали, але нібито так і не призначили.

Вадима Слюсарєва обрали членом політради партії “Слуга Народу”. В 2020 році на сайті партії Слюсарєв згадувався як член ради Харківської обласної партійної організації.

Слюсарєв – колишній начальник відділу внутрішньої безпеки Східного регіо­нального управління Державної прикордонної служби.

Був помічником нардепа-“регіонала” Артема Пшонки, сина колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, обидва перебувають у розшуку.