Головна » Блог » Вадим Слюсарєв, пов’язаний з “Слугою народу”, вирушив до Росії перед повномасштабним вторгненням: розслідування Bihus.Info

Вадим Слюсарєв, пов’язаний з “Слугою народу”, вирушив до Росії перед повномасштабним вторгненням: розслідування Bihus.Info

Політик, пов’язаний з партією “Слуга народу”, Вадим Слюсарєв, за декілька днів до розпочаття повномасштабного вторгнення, вирушив до Росії. Після кількох місяців він повернувся до України, залишивши сліди своїх відвідин у Європі. Протягом війни, він особисто зайнявся переоформленням бізнесу, який колись належав оточенню колишнього прем’єра Азарова та проросійського політика Мураєва.

Журналісти повідомляють, що він відкрив фірму в Угорщині, зареєстрував компанію в США та придбав нерухомість у Ніцці. Водночас його бізнес-партнеркою в окупованому Криму є Олена Польовик. Цю інформацію наводиться в розслідуванні Bihus.Info.

У лютому 2022 року Слюсарєв відправився до РФ. За даними ЗМІ, на той момент він був членом партії “Слуга народу”. Джерела Bihus.Info повідомили, що він повернувся до України в травні 2022 року.

Під час повномасштабного вторгнення РФ Слюсарєв взяв на себе контроль над харківським заводом “Рапід”, який раніше належав оточенню Мураєва-Азарова, та частину виробничих потужностей заводу вивіз до Угорщини. Крім того, під час війни Слюсарєв став співвласником нової компанії у Флориді і вказав свою адресу реєстрації у хмарочосі на березі океану. В тому ж будинку зареєструвались також американська компанія, що належить брату депутата Одарченка, і сам брат депутата.