Головна » Війна » Більшість рекрутів “Азова” хочуть бути снайперами та розвідниками

Більшість рекрутів “Азова” хочуть бути снайперами та розвідниками

Більшість рекрутів Азова хочуть бути снайперами та розвідниками

Більшість тих, хто проходить відбір до лав бригади Нацгвардії “Азов”, хоче бути снайперами та розвідниками, хоча це складна професія.

Джерело: офіцер 12 бригади спепризначення “Азов” НГУ Лев Пашко (“Хорус”) в інтервʼю “Українській правді”

Пряма мова: “Гадаю, тут є певна романтизація цих спеціальностей. Я був командиром піхотного підрозділу і ми робили пропаганду піхотної романтики. Нам певним чином це вдалося. У розвідників і снайперів – своя романтика.

Реклама:

Потрібно розуміти, що в “Азові” розвідник чи снайпер – дуже складна професія, яка потребує великої витривалості, великої фізичної підготовки. Так, як у кіно, не буде”.

Деталі: За словами Пашка, 12 бригада спецпризначення “Азов” НГУ хоч і потребує наразі найбільше представників бойових спеціальностей, утім, вона також зацікавлена у рекрутингу тих, хто забезпечить тилову роботу підрозділу.

Довідка: Нових бійців “Азов” набирає через власну рекрутингову кампанію. Відбір складається з двох основних етапів – співбесіди та базового курсу бойової підготовки. 

Подати заявку на вступ до “Азова” можна у два способи: через рекрутингові центри або ж через сайт пошуку роботи Work.ua.

Крім того, військовослужбовці НГУ можуть долучитись до лав підрозділу з інших військових частин. Для переведення необхідно заповнити анкету на www.azov.org.ua і пройти співбесіду.